Obavijest vjernicima koji dolaze na Susret obitelji u Koretiće

Obavijest vjernicima koji dolaze na Susret obitelji u Koretiće

Obavijest vjernicima koji dolaze na Susret obitelji u Koretiće

U povodu obilježavanja središnje proslave godine obitelji u Koretićima u subotu 9. rujna 2017. godine Organizacijski odbor uputio je obavijest svima koji dolaze na svečanost.

” Prilikom dolaska u Koretiće (Eko selo Žumberak) na Središnju proslavu Godine obitelji želimo svima koji dolaze svrnuti pozornost na nekoliko važnih detalja.

1. Osobne automobile potrebno je parkirati uzduž prilazne ceste ili iza Eko sela prema novoizgrađenom spomeniku Uskočke Bogorodice. Naime zbog iznimne važnosti samog događaja na središnjem parkingu ispred Eko sela poznati hrvatski fotograf Šime Strikoman u subotu u 13.00 sati napraviti će milenijsku fotografiju svih sudionika proslave Godine obitelji.

2. Članovi kulturno-umjetničkih društava kao i svi posjetitelji mogu se i prije liturgije okupiti u velikom saloonu u samom središtu Eko sela.

3. Za sve koji sudjeluju na svečanosti osiguran je topli obrok (gulaš i grah) te vino. Kolače i sokove te druga pića mogu se donijeti za zajednički stol u saloon. Zajednički ručak predviđen je za 13.15 sati.

Dragi prijatelji s radošću očekujemo vas i vaše obitelji u našem Žumberku. Dobro nam došli na zajednički Susret obitelji ove subote u Koretićima.” Organizacijski odbor ŽNS-a.