Dobrodošli na web stranicu Žumberačkog vikarijata

Dobrodošli na web stranicu Žumberačkog vikarijata

Zahvalni dobrom Bogu na daru novih informatičkih pomagala Žumberački vikarijat Križevačke eparhije s malim vremenskim odmahom otvara svoju portal stranicu. Svijesni nepobitne činjenice današnjeg vremena kada je protok informacija dobio takvo ubrzanje da su ljudi gotovo svake sekunde protkani novim informacijama na bilo kojem dijelu kugle zemaljske mi kao članovi Kristove crkve koja je u zajedništvu s rimskim biskupom želimo informatički biti prisutni na tom globalnom protoku informacija.

Uz osnovno Crkveno poslanje  biti permanentno u službi evangelizacije  ovaj portal zamišljen je da će svi korisnici njegovih usluga moći  poročitati mnoštvo interesantnih zavičajnih informacija. Svijesni činjenice raseljenog Žumberka u domovini i po svijetu portal je zamišljen da bilježi, informira i koliko će biti u našoj moći potiće na jedan aktivniji pogled na život.

Hoće li nam to uspjeti, dragi naši posjetitelji puno ovisi i o Vama. Naime, očekujemo jednu zajedničku suradnju i sinergiju. Zajedničkim snagama ovaj portal može ispuniti svoju osnovnu ulogu a to je biti informativan, aktualan i po mogućnosti od svih dobronamjerno prihvačen.

Zato u ime Božije zajedno krećemo na ovaj put suradnje.

Vikar žumberački Mile Vranešić